Buitenkant van Boutique Hotel & Brasserie ErkelenS

Business Time

Business Time!

Business Hotel & Vergaderen

Ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u van harte welkom bij Boutique Hotel & Restaurant ErkelenS. Alles onder een dak voor succesvol vergaderen, zakelijk lunchen, dineren, goed verzorgde bijeenkomsten en zakelijke overnachtingen. En dat op steenworp van Assen én met gratis ruime parkeergelegenheid!
Voor onze internationale gasten: De afstand tot Groningen Airport (GRQ) is 25 minuten en Amsterdam Airport (AMS) bevindt zich op slechts op 2 uur rijden.

 

Tip: Huur een voorzitter om uw vergaderingen nog succesvoller te maken!

Neem direct contact met ons op

Zakelijk lunchen & dineren

De ligging van Restaurant ErkelenS is ideaal voor uw zakelijke lunches en diners. Makkelijk aan te rijden, net buiten Assen. Wij bieden ruime, gratis parkeergelegenheid. U kunt rekenen op subtiele bediening, zodat uw zakelijke bespreking niet onnodig wordt verstoord.

Meer informatie

Overnachten in Business Hotel Assen

Een zakelijke afspraak in Assen? Of voor langere tijd of op regelmatige basis werkzaamheden in deze omgeving? Geen zin in een onpersoonlijk ketenhotel? Wij verwelkomen u graag in ons kleinschalige Business Hotel met eigen gezicht en karakter!

Meer informatie

Succesvol vergaderen

Succesvol vergaderen doet u in onze recent vernieuwde, moderne vergaderzaal. De vergaderzaal ligt in een rustig gedeelte van het hotel, zodat rust en privacy is gegarandeerd. Van eenvoudig vergaderarrangement tot uitgebreid programma, desgewenst en indien beschikbaar compleet met professionele voorzitter, activiteiten met een Drents tintje, (h)eerlijk eten en drinken (onze brownies zijn beroemd!) en comfortabele overnachting. Wij verzorgen uw vergadering graag voor u!

Meer informatie

Huur een voorzitter!

Het succes van uw vergadering hangt niet alleen af van de locatie en de aanwezigen, maar vooral ook van de voorzitter! Als faciliterend bedrijf verzorgen wij natuurlijk graag de randvoorwaarden van uw vergadering, zoals een prettige vergaderruimte en goede catering. Maar soms is er meer nodig… zoals een goede voorzitter die uw bijeenkomst in goede banen leidt en zorgt dat er resultaten worden behaald. En ook daarvoor hebben wij een oplossing: huur een voorzitter!

Meer informatie

Recepties en andere zakelijke bijeenkomsten

Heeft u zakelijk iets te vieren? Een jubileum, receptie of andere zakelijke bijeenkomst? Ook dan ontvangen wij u graag bij Hotel & Restaurant ErkelenS.

Meer informatie

Typisch ErkelenS

  • Fantastische service
  • Gratis snelle WiFi
  • Greenkey
  • Gratis parkeren
  • Brandschoon

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.