Agnes als voorzitter

Huur een voorzitter

Huur een voorzitter

Het succes van uw vergadering hangt niet alleen af van de locatie en de aanwezigen, maar vooral ook van de voorzitter! Als faciliterend bedrijf verzorgen wij natuurlijk graag de randvoorwaarden van uw vergadering, zoals een prettige vergaderruimte en goede catering. Maar soms is er meer nodig… zoals een goede voorzitter die uw bijeenkomst in goede banen leidt en zorgt dat er resultaten worden behaald. En ook daarvoor hebben wij een oplossing: huur een voorzitter!

Direct een offerte aanvragen

Agnes Holtjer: Uw voorzitter

Als vaste voorzitter van o.a. Gastvrij Drenthe en het Recreatie Expert Team en als gelegenheidsvoorzitter van vele andere bijeenkomsten en vergaderingen heb ik – Agnes Holtjer – inmiddels vele uren als voorzitter gemaakt. Ik heb ervaring opgedaan met het voorzitten van kleinschalige en grotere vergaderingen voor overheden, bedrijven, samenwerkingsverbanden en projecten. Uit de enthousiaste en positieve reacties weet ik hoe deelnemers het waarderen met een professionele voorzitter te vergaderen. En dat gunnen wij onze gasten ook! Daarom hebben wij besloten mijn ervaring als voorzitter ook voor u beschikbaar te stellen… en kunt u mij dus inhuren als voorzitter voor uw vergadering of bijeenkomst bij Hotel & Restaurant ErkelenS!

Voordelen van het huren van een voorzitter

Goed voorzitten is een vak. Als voorzitter zorg ik dat u effectief, efficiënt en gestructureerd kunt vergaderen. Dat er daadwerkelijk besluiten worden genomen, actiepunten geformuleerd en alle deelnemers de ruimte krijgen om bij te dragen. Vooral wanneer u een moeilijk onderwerp op de agenda heeft staan, kan het een groot voordeel zijn mij als onafhankelijke en externe voorzitter in te huren. Ik ken immers geen voorgeschiedenis en ben hierdoor onbevooroordeeld en kijk met een frisse blik naar de materie. Maar ook wanneer het belangrijk is dat alle aanwezigen zich volledig kunnen richten op de inhoud, kan ik als ingehuurde voorzitter van toegevoegde waarde zijn.

Hoe werkt het?

 • U maakt uw interesse in een vergadering inclusief voorzitter aan ons kenbaar.
 • U ontvangt van ons een passende offerte.
 • Desgewenst teken ik een geheimhoudingsverklaring.
 • Vooraf ontvang ik graag de agenda, deelnemerslijst en eventuele stukken en bespreken we de vergadering voor.
 • Tijdens de vergadering concentreert u zich op de inhoud en doe ik de rest.
Direct een offerte aanvragen

Referenties

 • “Ik heb Agnes Holtjer inmiddels tientallen keren mee mogen maken als voorzitter van diverse soorten bijeenkomsten van het Recreatie Expert Team. Agnes is een charmante en innemende vrouw. Haar horeca-achtergrond zorgt dat zij ook als voorzitter oog heeft voor ‘de mens’ en zorgt dat iedereen voldoende aan bod komt. Op haar eigen charmante wijze kan ze waar nodig ook duidelijk zijn en ingrijpen/bijsturen in discussies. Het bewaken van de tijd en het proces is aan Agnes zeer toevertrouwd.”

  Profielfoto Sylvia Jansen-Jobse
  Sylvia Jansen-Jobse Projectcoördinator Recreatie Expert Team
 • “Agnes is te typeren als een dame met een goede mix van zakelijkheid en vriendelijkheid. Haar zakelijk inzicht als toeristisch ondernemer en ook de gastvrijheid en de vriendelijkheid die ze vanuit die tak van sport meebrengt, gebruikt ze de rol van voorzitter (waarin ik vooral met haar te maken heb gehad) op een prettige manier. Ze kan kordaat en doortastend optreden en heeft ook oog voor de relatie en gaat met respect met anderen om. Agnes heeft zich naar mij toe getoond als deskundig op het gebied van bedrijfsvoering in de toeristisch-recreatieve sector.”

  Edwin van der Woude Directeur Stichting Marketing Oldambt - Freelance marketingmanager/projectleider