Vergaderopstelling bij Boutique Hotel & Brasserie ErkelenS

Vergaderen

Succesvol vergaderen

Succesvol vergaderen doet u in onze recent vernieuwde, moderne vergaderzaal. De vergaderzaal ligt in een rustig gedeelte van het hotel, zodat rust en privacy is gegarandeerd. Van eenvoudig vergaderarrangement tot uitgebreid programma, desgewenst en indien beschikbaar compleet met professionele voorzitter, activiteiten met een Drents tintje, (h)eerlijk eten en drinken (onze brownies zijn beroemd!) en comfortabele overnachting. Wij verzorgen uw vergadering graag voor u!

Direct een offerte aanvragen

Vergaderzaal en vergaderarrangementen

  • Vergaderen in een prettige omgeving: een lichte, moderne zaal met alle faciliteiten. Natuurlijk heeft u hier gratis beschikking over snelle WiFi.
  • De vergaderzaal beschikt over een eigen terras. Ideaal voor de rokers of een frisse neus in de pauze.
  • Makkelijk aan te rijden, net buiten Assen. Wij bieden ruime, gratis parkeergelegenheid.
  • Wij hebben diverse vergaderarrangementen voor u samengesteld, maar deze zijn natuurlijk naar wens aan te passen.
  • Wilt u uw vergadering afwisselen met een activiteit, bijvoorbeeld om interactie, creativiteit en/of teamgevoel te versterken? Dan doen wij u graag een aanbod met aantrekkelijke activiteiten met een Drents tintje. Wat denkt u van schapen drijven of een andere leuke outdooractiviteiten in de Drentse natuur?
  • Meerdaagse vergaderingen of trainingen? In ons eigenzinnige, gastvrije Boutique Hotel kunt u zeer comfortabel verblijven en zullen wij zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.
  • Hotel Erkelens ligt vlakbij het Balloërveld. Heisessies zijn dus letterlijk op loopafstand mogelijk!
  • Heeft u nog andere wensen? Vraag het ons!
Bekijk de vergaderarrangementen

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.