Flairtje

Flairtje 2016

Fairrukkelijk fair food

In november 2016 doen wij mee met Flairtje. Dat betekent dat we in november extra aandacht hebben voor de gerechten op onze kaart waarin we minimaal één fairtrade product en één lokaal Drents product hebben verwerkt. We hebben ook een speciaal Flairtje menu samengesteld. Deze vindt u hieronder!

 

Wij doen graag mee met deze actie omdat we het belangrijk vinden dat er zo veel mogelijk milieuvriendelijk, eerlijk en lokaal geproduceerd eten en drinken wordt geconsumeerd. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit en goede smaak, maar ook omdat boeren dan een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten én producten worden verbouwd met oog voor dier en milieu.

 

Onze trouwe restaurantbezoekers weten al dat wij bij voorkeur werken met fairtrade, biologisch en lokale producten, maar in november geven we hier graag wat extra aandacht aan!

Kom Fairrukkelijk eten!

Flairtje menu

Voorgerecht: Kop geurige Wildbouillon

Heerlijke bouillon gemaakt van wild uit de directe omgeving van Rolde, geserveerd met desembrood welke speciaal door de lokale bakker voor ons is gemaakt.

 

Hoofdgerecht: Pittige stoofpot van Drents Weiderund

Afkomstig van de runderen van de nabijgelegen Balloohoeve.
Uiteraard voorzien van bijpassende garnituren

 

Dessert: Biologische yoghurt

Van lokale kaasmakerij geserveerd met bolletje ijs van dito ijsboerderij en honing uit de omgeving.

 

Prijs: € 29.50 p.p.

Geldig in de gehele maand november 2016

Direct reserveren