Hotel Assen

Boutique Hotel Assen

Voor zaken of plezier naar Assen? Net buiten het bruisende Assen, op de grens van stad en natuur, vindt u ons sfeervolle Boutique Hotel. Hier overnacht u in alle rust en kunt u bovendien uw auto gratis bij het hotel parkeren. Voor uw afspraak in of bezoek aan Assen rijdt u vervolgens in 10 minuten naar Assen. Ons hotel ligt op slechts 2 uur rijden van Amsterdam (airport AMS).

Direct reserveren

Het hotel

Boutique Hotel Erkelens is een comfortabel hotel met een eigen gezicht en eigenzinnig karakter. Het restaurant van ons hotel is al sinds eind 1800 in gebruik als herberg en ontmoetingsplaats. Het hotel is modern en landelijk ingericht, met authentieke elementen.

Lees meer over het Boutique Hotel

De hotelkamers

De ruime hotelkamers zijn modern en sfeervol ingericht, met heerlijke grote bedden. U heeft op uw hotelkamer de beschikking over een bureau en gratis WiFi. Uw mail verwerken of nog snel uw presentatie aanpassen doet u hier in alle rust. Op u hotelkamer heeft u ook een gezellig zitje en een flatscreen televisie.

Lees meer over de hotelkamers

Het restaurant met (h)eerlijke gerechten

De dag begint natuurlijk met een goed ontbijt van het uitgebreide ontbijtbuffet (u kunt op dinsdag t/m vrijdag desgewenst al vanaf 07.00uur ontbijten!) Maar ons restaurant is ook de rest van de dag geopend. Wij serveren u graag een goede kop koffie, lekker biertje, goed glas wijn en/of lekkere maaltijd. U kunt hier gezellig zitten, aan tafel of in onze loungebanken! Bij de koffiebar hebben wij een grote diversiteit aan kranten voor u klaarliggen.

Lees meer over het restaurant

Ontspannen in de natuur

Hotel Erkelens ligt in Rolde, net buiten Assen. Rolde grenst direct aan bos, heide en zandvlakte. Hier kunt u voor of na een dag in Assen nog even heerlijk wandelen, fietsen of een rondje hardlopen.

Lees meer over de omgeving

Ontdek bruisend Assen

Assen is een leuke, gezellig stad. U vindt hier sfeervolle historische panden en een gezellig centrum met vele winkels en horeca. Natuurlijk vindt u in Assen ook het bekende Drents Museum, het TT circuit en theater de Nieuwe Kolk.

Lees meer over Assen

Typisch ErkelenS

  • Fantastische service
  • Gratis snelle WiFi
  • Greenkey
  • Gratis parkeren
  • Brandschoon

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.