Hotel Drenthe

Boutique Hotel Drenthe

Er even tussenuit? Een paar dagen naar een eigenzinnig hotel in Drenthe! Genieten van de rust, de prachtige natuur en de vriendelijke, sfeervolle dorpjes. Mooie wandelingen maken of Drenthe ontdekken met de fiets, middels het uitgebreide knooppuntennetwerk of een van de uitstekende MTB-routes op de Hondsrug. Of geniet van het bruisende Assen, op steenworp van ons Boutique Hotel.

Boek direct uw hotel in Drenthe

Hotel centraal in Drenthe

Net buiten het bruisende Assen, op de grens van stad en natuur, vindt u ons sfeervolle Boutique Hotel. Ons hotel ligt heel centraal in Drenthe, waardoor het een prima uitvalsbasis is voor een verblijf in Drenthe. U loopt of rijdt vanuit het hotel zo de natuur in, ons hotel ligt namelijk op de beroemde Drentse Hondsrug. U rijdt in 10 minuten naar Assen om gezellig te winkelen, een museum of het TT-circuit Assen te bezoeken. Emmen, Hoogeveen en Groningen bereikt u  in een klein half uurtje: gezellige winkelsteden met een divers cultureel aanbod.

Ervaar Drenthe, ook in het hotel

Drenthe is prachtig. Wij vinden het leuk om u hier tijdens uw verblijf in ons Boutique Hotel zoveel mogelijk van te laten ervaren. Van de prachtige foto’s van Drenthe op de hotelkamer tot de typisch Drentse gerechten op de menukaart. Natuurlijk kennen wij Drenthe op ons duimpje en geven wij u graag tips voor leuke uitstapjes en mooie routes in de omgeving.

Lees meer over het hotel

Typisch ErkelenS

  • Fantastische service
  • Gratis snelle WiFi
  • Greenkey
  • Gratis parkeren
  • Brandschoon

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.