Fietsers

Fietsen

Fietsen in Drenthe

Een heel gevarieerd en uitstekend onderhouden fietsknooppuntennet, gecombineerd met een afwisselend landschap van bos, heide en typisch Drentse dorpen, nodigt uit rondom Rolde te komen fietsen. Op www.drenthe.nl en www.route.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fietsrondjes samenstellen. Kies de dorpen/gebieden en het aantal km die u wilt fietsen en stel op deze manier uw eigen route samen.

Fietstips

  • Jaarlijks wordt in juli in Drenthe de Fietsvierdaagse gereden. In 2018 vindt de 53e Fiets4daagse plaats van 24 t/m 27 juli. Een uniek evenement!
  • Bij ons hotel kunt u natuurlijk uw e-bike opladen. Maar tegenwoordig zijn ook onderweg overal oplaadpunten beschikbaar. Vaak bij een horeca-gelegenheid, zodat u zelf ook even op kunt laden…
  • Het Fietserpad is de tegenhanger van het Pieterpad en voor de liefhebbers van Pieterburen tot de Pietersberg te volgen. U komt dan ook door Rolde.
  • Op de Hondsrug kunt u ook heel goed ATB-en. Lees meer
  • Wilt u een lange fietstocht maken? Vraag ons om een lunchpakket!

 

Bekijk ook ons fietsarrangement!

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.