Golfen

Golfen

Maar liefst vier grote en aantrekkelijke golfbanen zijn er in binnen straal van 25 km van ons hotel te vinden.

 

De golfbaan Semslanden in Gasselte heeft 18 holes een gezellig restaurant en prachtig terras. De baan is vrijwel het hele jaar bespeelbaar door de ligging op zandwal die werd gevormd tijdens de laatste ijstijd.

Meer info

Golfpark Exloo

Ook Golfpark Exloo heeft 18-holes midden in de natuur, Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB verplichting en daarmee voor een ieder toegankelijk.

Meer info

Golfclub De Gelpenberg

Golfclub De Gelpenberg is opgericht in 1970 en daarmee de oudste golfclub van Drenthe. Het is tevens één van de mooiste banen van Noord-Nederland. De club heeft 18 holes, 2 banen.

Meer info

Drentsche Golf & Country Club

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3 baan, een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golfbaan toegankelijk voor golfers van alle niveaus.

 

Golftips:

  • Uw golftassen kunnen veilig in onze garage staan, of we reserveren voor u een kamer op de begane grond.
Meer info

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.