Wandelen in Drenthe

Pieterpad

Het Pieterpad

Het Pieterpad is zonder twijfel de grootste uitdaging voor wandelaars die in Nederland te vinden is. Deze wandelroute voert u van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg in Limburg en is ruim 480km lang. De route vindt zijn oorsprong in het wandel-enthousiasme van twee levendige vrouwen.

4e etappe

Het Pieterpad is onderverdeeld in 27 etappes. Het is niet verplicht om je aan deze indeling te houden maar het geeft wel een goede indicatie van hoe je de route zou kunnen indelen. Rolde is de eindbestemming van de 4e etappe en is daarom een rustoord voor veel bewandelaars van het Pieterpad. Zowel wanneer u slechts de nacht wil doorbrengen, als wanneer u een meerdaags verblijf wenst, kunt u bij ons terecht. Een goede maaltijd en een luxe hotelkamer zullen u een goede doorstart geven.

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.