Heide vlakbei Hotel ErkelenS

Hotel met hond

Hotel met hond

Op zoek naar een hotel waar uw hond welkom is? Voor een heerlijk weekendje weg mét hond? Of wandelt uw hond mee met uw wandeltocht langs het Pieterpad? Dan bent u vast op zoek naar een plek waar uw hond écht welkom is, en waar uw hond ook een fijne tijd heeft. Lees dan snel verder!

Op pad met uw hond

Ons Boutique Hotel ligt op de grens van Assen en natuur, in het rustige dorp Rolde. Vanuit het hotel loopt u zo het Balloërveld (met prachtige heidevelden en zandvlaktes) op. In verband met de Schaapskudde kan uw hond alleen aangelijnd naar het Balloërveld.

 

Wilt u uw hond los laten lopen, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor in de ons omringende boswachterijen; bij de receptie leggen wij u graag uit waar dit kan. Vlakbij Assen ligt de Baggelhuizerplas, hier is een speciaal hondenstrand.

 

Tip: hondenwandeling over het Balloërveld 

Hondvriendelijk hotel

Op de ruime en lichte hotelkamers van Boutique Hotel ErkelenS worden prachtige beelden van Drenthe gecombineerd met veel comfort. De hotelkamers zijn voorzien van een modern interieur en grote, zeer comfortabele boxspringbedden. De badkamers zijn fris, licht en modern. Natuurlijk heeft u de beschikking over een flatscreen televisie en gratis draadloos internet (WIFI).

 

Maar de hotelkamers zijn niet alleen voor u comfortabel, maar ook voor uw hond. De hotelkamers waar een hond is toegestaan zijn voorzien van een pvc-vloer. Dit geeft genoeg grip aan hondenpootjes en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien neemt het snel de temperatuur van de kamer aan waardoor uw hond niet op een koude vloer hoeft te liggen.

Prijs en reserveren

  • Voor uw hond betaalt u een toeslag van €15.- per nacht. Hiervoor heeft uw hond de beschikking over een frisgewassen kleed, hondenbakken, handdoek en iets lekkers.
  • Indien gewenst kunt u ook een bench van ons huren of kunnen wij u in contact brengen met een uitlaatservice.
  • Aangezien wij een beperkt aantal hotelkamers hebben waar een hond is toegestaan, is het belangrijk tijdig te boeken.  Voor het boeken van een van deze kamers kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Huisregels

Wij houden van honden, dat geldt echter niet voor iedereen. We vinden het belangrijk dat onze gasten geen hinder ondervinden van uw hond. We verzoeken u daarom vriendelijk om rekening te houden met een aantal huisregels. Bekijk de huisregels.

Typisch ErkelenS

  • Fantastische service
  • Gratis snelle WiFi
  • Greenkey
  • Gratis parkeren
  • Brandschoon

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.