Uitreiking 3 sterren superior

Eerste hotel in Nederland met 3 sterren Superior-classificatie

Gasten hechten aan sterren-classificatie

Rolde, maandag 8 februari 2016

 

In 2014 is al met een Europees onderzoek aangetoond dat gasten niet alleen waarde hechten aan reviews maar ook aan het aantal sterren dat een hotel heeft. Tot en met 2014 hadden we in Nederland een verplichte classificatie, per 2016 beschikken we over een vrijwillige classificatie.
Op maandag 8 februari 2016 heeft Hotel ErkelenS uit handen van Burgemeester
Van Oosterhout van de Gemeente Aa en Hunze, het officiële Sterrenschild ontvangen met de Classificatie ; 3-Sterren Superior Hotel. Eigenaren Jan & Agnes Erkelens : “En daar zijn we bijzonder trots op.”

Over de hotelclassificatie

Inmiddels hanteren al 13 Europese landen deze Europese Hotelclassificatie. Op dit moment zijn ruim 20.600 hotels volgens deze normen geclassificeerd. De Europese hotelclassificatie hecht grote waarde aan veiligheid, hygiëne, onderhoud en comfort. Een hotel die alle normen ruimschoots haalt en qua service en kwaliteit ruim boven de norm uitstijgt ontvangt de toevoeging “Superior “. Boutique Hotel ErkelenS behaalde de Superior status door de vele extra’s in service en professionaliteit.

Eigenzinnig & bijzonder Gastvrij

Boutique Hotel ErkelenS is een kleinschalig, zelfstandig familiehotel met een eigenzinnig karakter. Dit uit zich in keuzes wat betreft inrichting, producten en aandacht voor de gast. In de afgelopen 23 jaren dat Jan en Agnes Erkelens het hotel runnen zijn ze continue aan het vernieuwen. Samen met een gemotiveerd en gevarieerd team medewerkers bouwen ze verder aan een sterk merk.

Restaurant: regionaal en lokaal op de kaart

In het eigen restaurant wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt. Zuivel uit het ons omringende Nationaal Park de Drentsche Aa, speciaal door de Echte Bakker voor Erkelens ontwikkeld brood, vlees van een biologische boer in Balloo en eieren rechtstreeks van de boer. Restaurant Erkelens staat bekend om de wild-proeverijen bereid van wild uit Drenthe.

Rolde heeft veel te bieden!

De gasten zijn lovend over de hoge mate van oprechte service, perfect schone kamers, goed werkende WIFI en een ontbijt met vele biologische streekproducten. In combinatie met het Nationaal Park de Drentsche Aa, het TT-circuit in Assen, het Pieterpad (lange afstand wandelpad) en de welbekende hunebedden reden genoeg Rolde te bezoeken.

 

foto’s overhandiging Classificatie door Herman van Oost