Het restaurant van Boutique Hotel & Brasserie ErkelenS

Restaurant

Restaurant ErkelenS:

(H)Eerlijk eten in Rolde

Ons restaurant is gevestigd in een oude boerderij met een gastvrije historie: het pand is al sinds eind 1800 in gebruik als herberg en ontmoetingsplaats. Wij hebben het restaurant modern en landelijk ingericht, waarbij diverse authentieke elementen bewaard zijn gebleven. ’s Avonds geniet u hier van heerlijke streekgerechten, zoveel mogelijk bereid met streekproducten en biologische producten. Ook voor ontbijt, lunch, een goede kop koffie of een drankje op ons terras of in de brasserie kunt u bij Restaurant ErkelenS terecht!

 

Let op: Wij zijn nog geopend t/m zondag 17 december, daarna sluiten wij definitief de deuren. Wilt u nog bij ons lunchen/dineren dan is reserveren noodzakelijk.

Direct uw tafel reserveren

Restaurant ErkelenS

in het kort
 • Sfeervol restaurant
 • (H)eerlijke Nederlandse kaart
 • Alles vers en zoveel mogelijk zonder toevoegingen
 • Veel biologische- en streekproducten
 • Heel veel mogelijkheden buiten de kaart om, ook voor allergieën en diëten!*
 • Vlotte, vriendelijke bediening
 • Ook vanuit Assen vlot bereikbaar en gratis parkeren!

 

* Heeft u een allergie of volgt u een dieet? Zoals vegetarisch, glutenvrij, koemelkvrij of halal? Wij houden hier graag rekening mee. Wel verzoeken wij u dit bij reservering aan ons kenbaar te maken.

Referenties

 • “Ongedwongen sfeer en gastvrije bediening. Perfect gegeten, dat hadden we eerder in onze twee weken vakantie moeten weten dan hadden we zeker teruggekomen.” (december 2016)

   

  Joke & Gerard
 • “Met z’n vieren heerlijk gegeten buiten op het terras. Zeer keurige en vriendelijke service. Heerlijke chardonnay gevolgd door heerlijke voorgerechten. Vers en zeer smaakvol. Hoofdgerechten: tournedos, goed vlees van nabijgelegen Balloohoeve, saté met fantastische pindasaus. Heerlijk. De desserts waren een mooie afsluiting. Aanrader voor als je in de buurt van Rolde bent.” (september 2016)

  Ron H.

Openingstijden

Wij zijn nog geopend t/m zondag 17 december, daarna sluiten wij definitief de deuren.

Openingstijden Keuken open
Maandag 15.00 uur 22.30 15.00 uur tot 20.30
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 uur tot 22.30 12.00 uur tot 20.30
Zaterdag 09.00 uur tot 23.00 12.00 uur tot 20.30
Zondag 17 december 09.00 uur tot 17.00 12.00 uur tot 15.00

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.