Lunch van Boutique Hotel & Brasserie ErkelenS

Lunch

Lunchen bij ErkelenS

Lunchen als onderbreking van uw fiets- of wandeltocht, met een zakelijke relatie of voor de gezelligheid? Even snel of lekker lang en uitgebreid? Ook voor de lunch bent u van harte welkom bij Restaurant Erkelens.

Reserveer nu uw lunch

Uitgebreide lunchkaart

Waar heeft u zin in? Een van onze beroemde, huisgemaakte soepen? Een gezonde maaltijdsalade, verse broodjes, uitsmijter of een lunch met meerdere gangen? Ook de gerechten op onze lunchkaart worden vers en zoveel mogelijk zonder toevoegingen bereid. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van biologische- en streekproducten. Natuurlijk kunnen we ook bij de lunch rekening houden met allergieën en diëten, mits vooraf bij ons kenbaar gemaakt.

Bekijk de lunchkaart

Referenties

  • Wat een geweldige lunch bij Erkelens. Goede bediening die alle tijd neemt. Het was ook nog eens goed terrasweer. Eetpartner een zeer goede ouderwetse pannenkoek, ik ging voor de geweldige kroketten met uitstekend brood met mooie mosterd. Wijn advies was goed. Een zeer geslaagde middagstop in een klasse hotel. (april 2016)

    Jaap M.

Openingstijden

Wij zijn nog geopend t/m zondag 17 december, daarna sluiten wij definitief de deuren.

Openingstijden Keuken open
Maandag 15.00 uur 22.30 15.00 uur tot 20.30
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 uur tot 22.30 12.00 uur tot 20.30
Zaterdag 09.00 uur tot 23.00 12.00 uur tot 20.30
Zondag 17 december 09.00 uur tot 17.00 12.00 uur tot 15.00

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.