Ambachtelijk speltbrood

Menukaart

Menukaart met (h)eerlijke gerechten uit de streek

Hiernaast treft u de actuele lunchkaart en menukaart van Restaurant ErkelenS. Bij alle gerechten en bereidingen gebruiken we zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en producten uit de regio. Sinds kort betrekken we bijvoorbeeld rundvlees van hoge kwaliteit van “de Balloohoeve”, een nabijgelegen zorgboerderij die vlees verkoopt van eigen vee (u kunt hun runderen zien lopen in de natuurgebieden Balloërveld en Kampsheide). Onze dorpsbakker Pots is leverancier van diverse broodspecialiteiten waaronder het speciaal voor ons ontwikkelde heerlijke boerenland- (desem) brood, door ons à la minute afgebakken, waardoor we altijd vers brood hebben.

 

 

Reserveer direct uw tafel

Allergie of dieet?

Heeft u een allergie of volgt u een dieet? Zoals vegetarisch, glutenvrij, koemelkvrij of halal? Wij houden hier graag rekening mee. Wel verzoeken wij u dit bij reservering aan ons kenbaar te maken. Indien u meer wilt weten over aanwezigheid van bepaalde allergenen in de gerechten dan informeren we u hierover graag!

Openingstijden

Wij zijn nog geopend t/m zondag 17 december, daarna sluiten wij definitief de deuren.

Openingstijden Keuken open
Maandag 15.00 uur 22.30 15.00 uur tot 20.30
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 uur tot 22.30 12.00 uur tot 20.30
Zaterdag 09.00 uur tot 23.00 12.00 uur tot 20.30
Zondag 17 december 09.00 uur tot 17.00 12.00 uur tot 15.00

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.