Ontbijtbuffet van Boutique Hotel & Brasserie ErkelenS

Ontbijt

Buiten de deur ontbijten!

Natuurlijk ontbijten onze hotelgasten bij ons. Maar wist u dat u ook bij Boutique Hotel & Restaurant Erkelens kunt ontbijten als u niet bij ons heeft overnacht? Omdat buiten de deur ontbijten een heerlijk begin van de dag is! Of wat denkt u van een ontbijtafspraak met uw drukke zakenrelatie?

Reserveer nu uw ontbijt

Smaakvol en (h)eerlijk ontbijtbuffet

Kom ontspannen genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet voor de prijs van € 15.- per persoon.

Het ontbijtbuffet bestaat uit diverse warme gerechten zoals roereieren met spek, (zoete) broodjes, vers fruit, muesli, koffie, thee, biologische vruchtensappen, biologisch zuivel en nog veel meer. Natuurlijk vindt u ook diverse typisch Drentse lekkernijen op het buffet.

 

De lectuurhoek voorziet desgewenst in een uitgebreide collectie dagelijkse kranten zoals de Telegraaf, Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Dagblad v/h Noorden en het Financieel Dagblad.

 

Na het ontbijt is het goed toeven in onze loungehoek of op het terras. Of maak eens een prachtige wandeling over het Balloërveld!

Referenties

 • “Ontzettend heerlijk ontbijt! Heel uitgebreid. Ook lekker, de biologische vruchtensappen (ruime keuze) en de gebakken eitjes.” (augustus 2016)

  Diony
 • “Alles was perfect. Ontbijt super. Alles was schoon. Mooie kamer. Personeel heel vriendelijk. Het eten zowel ontbijt als diner was geweldig.” (augustus 2016)

  Wim
 • “Het ontbijt was heerlijk. Alles vers, zelfs de gebakken eitjes (vaak een misser) waren goed. Ook van het diner hebben we genoten.” (juni 2016)

  Sonja
 • “Wij hebben er 2 nachten geslapen en dus ook ontbeten: zeer goed! Voldoende aanwezig, vers en goede diversiteit en de koffie was ook erg goed. Kortom prima om een lekker ontbijt te nuttigen, ook als je er niet slaapt.” (augustus 2016)

  Martin V.

Openingstijden

Wij zijn nog geopend t/m zondag 17 december, daarna sluiten wij definitief de deuren.

Openingstijden Keuken open
Maandag 15.00 uur 22.30 15.00 uur tot 20.30
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 uur tot 22.30 12.00 uur tot 20.30
Zaterdag 09.00 uur tot 23.00 12.00 uur tot 20.30
Zondag 17 december 09.00 uur tot 17.00 12.00 uur tot 15.00

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.