Trouwen in hotel Erkelens

Trouwen

Trouwen in Rolde

een ontspannen en goed verzorgde dag in ons hotel

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! En nu plannen maken voor een van de mooiste dagen van jullie leven.  Afhankelijk van de jullie wensen en het aantal gasten, hebben wij verschillende mogelijkheden voor de invulling van jullie huwelijksdag. Denk bijvoorbeeld aan een deel van de huwelijksdag, zoals lunch, diner, receptie of feest. Maar het is ook mogelijk de hele dag bij ons in te vullen. Wel zo ontspannen!

 

Tip: Ons hotel is vlak bij het Balloërveld. Hier kunnen jullie prachtige trouwfoto’s laten maken! Of wellicht één van de twee hunebedden in Rolde als decor?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

We maken er een onvergetelijke dag van!

Natuurlijk is het mogelijk om feestelijk te lunchen of dineren met jullie gezelschap in het restaurant. Maar wij hebben ook diverse stijlvolle ruimtes waar jullie alleen met jullie gezelschap gebruik van kunnen maken, bijvoorbeeld voor private dining, receptie of feest. De (h)eerlijke gerechten, sfeervolle locatie en bijzonder gastvrije bediening maken er een onvergetelijk huwelijksdag van.

 

Huwelijksnacht

Desgewenst kan ook jullie huwelijksnacht doorgebracht worden in ons Boutique Hotel. Wanneer jullie het “‘Trouwarrangement “‘ boeken verzorgen we speciaal bedlinnen, bloemen &  Prosecco op de kamer.

 

Wellicht vinden jullie het leuk als ook (een aantal van) jullie gasten blijven slapen. De volgende dag kunnen jullie dan, bij het uitgebreide ontbijtbuffet(voornamelijk biologische producten), nog even gezellig napraten en terugblikken op jullie trouwdag.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Referenties

 • “Wij hebben een hele bijzondere en speciale trouwdag gehad bij Boutique Hotel en Restaurant Erkelens in Rolde. Alles tot in de puntjes geregeld en de gehele dag verliep heel ontspannen. Een betrouwbare, warme en bijzonder speciale plek voor een huwelijk: voor de ceremonie, de borrel en het diner!”

  Annemargriet Klaassens-Kock
 • “Wij willen u graag nog even hartelijk bedanken voor de fijne middag die wij gisteren op onze huwelijksdag bij u hebben doorgebracht. De ontvangst, aankleding, prettige bediening en de heerlijke hapjes maakten onze trouwdag perfect. Onze gasten hebben met ons mee genoten en een ieder komt graag nog eens bij u terug.” (mei 2017)

  Wout & Erica

Typisch ErkelenS

 • Fantastische service
 • Gratis snelle WiFi
 • Greenkey
 • Gratis parkeren
 • Brandschoon

Van harte welkom

Gastvrijheid is onze passie én ons vak.

Dit ziet u ook terug in de beoordelingen van gasten die u voor gingen. Wij hopen u binnenkort in ons hotel of restaurant te mogen begroeten, zodat u zelf het verschil ervaart! Mocht u nog vragen en specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Agnes & Jan Erkelens en medewerkers

 

Tip: Bekijk ook de aantrekkelijke arrangementen van ons hotel.